Tarih: 02.01.2015 10:17

Vali Şahin'den Başkan Akgün'e iade-i ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 İstanbul Valisi olarak bu göreve atanan Vasip Şahin'i  geçtiğimiz haftalarda ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e iade-i ziyarette bulundu.


Projeler hakkında bilgi aldı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükçekmece Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi almak ve birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü makamında ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette, Vali Şahin, Başkan Akgün’den, Büyükçekmece Belediyesi’nin eğitim, hizmet ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek olan projeleri hakkında bilgiler aldı.


'İstanbul için şans'

Vali Vasip Şahin’in genç ve dinamik olmasının İstanbul için bir şans olduğunun altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; 'Sayın Valimizi Büyükçekmece Belediyesi'nde ağırladık. Kendisiyle Büyükçekmece’nin sorunlarını ve Büyükçekmece hakkındaki bilgilerimizi paylaştık. Başta eğitim projelerimiz olmak üzere diğer çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli ve güzel bir toplantı oldu. Sayın Valimizin ilçemiz ve İstanbul için iyi, güzel işler yapacağına inanıyorum' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —