Tarih: 09.01.2015 12:52

DEMİRCAN’IN ACI GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

 Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın amcası İsmail Hakkı Demircan'ın eşi Esengül Demircan dün akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti. Merhum Esengül Demircan için ikindi namazına müteakip Kasımpaşa Büyük Camii'nden cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Şeref Sezgin, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ve çok sayıda kişi katıldı.

 

            Başkan Misbah Demircan ve ailesi, cami girişinde bir süre taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını Başkan Demircan’ın babası Ali Rıza Demircan kıldırdı.  Ali Rıza Demircan, namazına katılanlara “Allah cümlenizden razı olsun. Bu soğuk günde görevinizi yaparak bizleri mutlu ettiniz” diyerek çok büyük sevap işlediklerini söyledi.

 

Merhum Demircan’ın cenaze namazını kıldırdığını hatırlatan Ali Rıza Demircan, “Ağabeyimin 70 yıla yakın eşi olan yengem; 80 yaşını aşmış, 3 çocuğunu toprağa vermiş bir kadındı. Özellikle ömründe hastalıklarla mücadele etmişti. Allah, Dünya’da 2 - 3 çocuğunu ahrete yolcu etmiş kadınlar için çektikleri evlat acısının cehennem azabına karşı sperm olacağını müjdeliyor. Yengem için Rabbimden yaşlılığına lütfetmesini, evlat acısı gördüğü için kendisinin azaplarını muaf kılmasını, hastalıklarının çektiklerinin kendisi için bir yüceltmeye vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

 

            Yapılan duaların ardından cenaze namazı kılınıp helallik alındı. Daha sonra Merhume Esengül Demircan’ın cenazesi Kulaksız aile Mezarlığı'na defnedildi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —