Tarih: 09.01.2015 12:54

BEYOĞLU KARLA MÜCADELEYE HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

 Beyoğlu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışında oluşabilecek olumsuzluklara karşı gündüz 60, gece 35 işçi ve 18 teknik personel, ilçenin 45 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda hazır bekliyor. 3 kar küreme, 5 tuzlama, 3 iş makinası, toplam 1000 ton tuz ve 15 ton solüsyon stoğu ile çalışmalarını sürdüren ekipler, özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda programlı ve de periyodik olarak çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler özellikle gece saatlerinde ve sabaha karşı beklenen olası donlanmaya karşı tuzlama çalışmaları ayrıca üst geçitler, otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahele çalışmalarına ağırlık veriyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların mağdur olmamaları konusunda Beyoğlu’nda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, 7/24 hazır bekleyen karla mücadele ekiplerine 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —