Tarih: 01.01.0001 00:00 129

Bu sefer olmadı

Yakaladığı galibiyet serisi ile büyük bir başarıya imza atarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan, TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı son maçında 9 sayı farkla mağlup oldu.

Bu sefer olmadı
 TÜYAP Büyükçekmece Basketbol kendi evinde ağıladığı Gelişim Kolejine 80-91’lik skorla mağlup oldu.

Mimarsinan Koleji Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk çeyreğinde 27-19 öne geçen TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı, ikinci çeyrekte hakimiyeti rakibine kaptırınca, ilk yarıyı 41-45 geride tamamladı.


Heyecan doruktaydı

Taraftarın tribünleri doldurduğu ve heyecanın doruğa tırmandığı karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Maçın son düdüğü çaldığında, TÜYAP Büyükçekmece rakibi Gelişim Koleji karşısında 90-81’lik skorla mağlup oldu.

Kulüp Başkanı Ahmet Bayraktar ve Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral’ında izlediği karşılamaya Büyükçekmeceli taraftarların ilgisi de büyüktü.


Nazar boncuğu olsun”

Alınan sonuca odaklanmadan diğer maçlara hazırlanacaklarını ifade eden Başkan Ahmet Bayraktar, “ Takımımız ligde çok iyi bir yerde. Keşke kazansaydık ama maalesef bu sefer olmadı. Bu sonuç bizim nazar boncuğumuz olsun. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.