Tarih: 23.01.2015 10:23

Simit Köşesi Büyükçekmece'de Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

 'Pek çok kişi için ekmek teknesi olacak bir işletmeyi  hizmete açmak çok güzel bir duygu' diyen Başkan Akgün, işletme sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Büyükçekmece'mize hayırlı olsun

 

Simit Köşesi'nin işletmecisi Halamoğlu lakaplı Mehmet Yazıcı’ya ve torunlarına iş yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Akgün,  “Bu iş yerinde çalışan hizmet verecek olan arkadaşlarımıza sağlık esenlik ve bol bereketli günler diliyorum. Ayrıca açılışa katılan herkesin ömrü bereketli olsun, işleri bereketli olsun, gönülleri bereketli olsun. Bu güzel müessese Büyükçekmece’mize ve esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Büyükçekmece'nin çınarları

 

Başkan Akgün; “Ekonomik şartların her geçen daha da zorlaştığı, iş bulmanın çok zor olduğu ülkemizde açılan her yeni iş yeri umudumuzu arttırıyor. İnanıyorum ki bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Simit Köşesi'de pek çok kişiye istihdam sağlayacaktır” dedi.

Açılış kurdelasını çocuklara kestiren Başkan Akgün, Büyükçekmece’nin çınarları olan Halamoğlu (Mehmet Yazıcı), Erzincanlı Şeker Hala (Zöhre Aldoğan) ve Nazire Yazıcı ile Simit Köşesi'nde uzun uzun sohbet etti. Başkan Akgün, açılış töreninin ardından çarşı esnafını gezerek bir süre sohbet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —