Tarih: 23.01.2015 10:40

Öğrenciler Üşümeyecek

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen yardım kampanyası çerçevesinde yüzlerce öğrenciye mont dağıtılıyor. Büyükçekmece ilçesinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik dağıtım, Okul Aile Birliği yöneticileri nezaretinde gerçekleştiriliyor. Kampanya çerçevesinde Atatürk İlköğretim Okulu'nda 80 öğrenciye kışlık mont hediye edildi.

 

Eğitime destek sürecek

 

Mevsim dolayısıyla şu anda kışlık mont ve ayakkabı dağıtımına öncelik verildiğini ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Bugünlerde de havaların aşırı soğuması nedeniyle öğrencilerimize öncelikli olarak kışlık kıyafetler dağıtıyoruz. Daha önce kırtasiye ve benzeri eşyalar dağıttık.
Yaptığımız tüm yardımların tek bir amacı var o da eğitime hizmettir. Büyükçekmece Belediyesi olarak bu türden hizmetlerimizi devam ettireceğiz' şeklinde konuştu.


Öğrencilerden Başkan Akgün'e teşekkür

 

Soğukların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde dağıtılan montlar, öğrencileri de çok mutlu etti. Dağıtılan kışlık kıyafetleri sayesinde kış mevsimini daha rahat geçireceklerini belirten öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —