Tarih: 27.01.2015 09:34

YBBD 1. Liderlik Eğitimi başarıyla bitti

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Bizimkent ilkokulu konferans salonunda düzenlenen Liderlik Eğitimi, yönetim-liderlik-siyaset-diplomasi-devlet ve millet hayatı gibi konulara duyduğu yakın ilgisi ile tanınan Eğitimci İbrahim Hakkı Damat verdi.

 

Eğitimler devam edecek

Türkiye’de 15 ilde temsilciliği ve 2 ilde resmi şubesi bulunan Yerel Basın Birliği derneği genel başkanı Nezir Karayün’ün önderliğinde başlatılan eğitim seminerlerine iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı isimler katılırken, eğitim alacakların çoğunluğunun kadın olması gözlerden kaçmadı. Gelecek nesillerin eğitim ile medeniyet seviyesine çıktıklarının altını çizen Karayün, “ genç, yaşlı, işadamı, siyasetçi, kadın, erkek demeden eğitim her yaşta alınması gereken gıda gibidir. Yerel Basın birliği olarak Milli eğitim Bakanlığının Hayat boyu öğrenme modüllerine uygun olarak vereceğimiz eğitimler Beylikdüzü Halk Eğitim merkezi desteği ile devam edecektir. Yapılacak eğitimler yerel ve sosyal medya üzerinden duyurulacaktır” dedi.

 

Bakırcı Teşekkür etti.

Yerel basın birliği derneğini eğitim içerikli çalışmalarından dolayı tebrik ederek Eğitimin ilk gününde ve ilerleyen günlerde katılımcıları yalnız bırakmayan Yafes Bakırcı, “ Eğitim okul çağındaki çocukların okuması- yazması demek değildir. Her yaşta gerekli her yaşta önemlidir. İnsana değer katar, düşünmeyi tecrübe etmeyi ve geleceğe attıkları adımlarda emin olmayı sağlar. Nezir hocam, bugün 220 kişilik bu eğitim ile bir kez daha göstermiştirki, eğitimin eğitimcinin her zaman destekleyicidir. Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz,yerel basın birliği derneği ile bir çok ortak projeye imza atacağımızı temenni ediyor, iyi dersler diliyorum” dedi.

Beylikdüzü Genç işadamları derneği başkanı Hayrettin Peksoy ve Büyükçekmece Genç İşadamları derneği başkanı Kadri Cemil Yayla’nın da katılım gösterdiği ve derneklerinden duyuru yaparak bilgilendirme yaptığı 2015 Ocak ayında 1. Gerçekleştirilen  “Liderlik Eğitimi” katılımcılarına Yerel basın birliği derneği başkanı Nezir Karayün tek tek ilgilenirken, kursa katılarak gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu öğrenmenin desteklenmesi proje kapsamında eğitimlerin devam edeceğini belirten YBBD başkanı Nezir Karayün, eğitim sertifikalarının kısa zamnda onaylanarak geleceğini düzenlenecek etkinlik ile sahiplerini bulacağının altını çizdi.

YBBD Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —