Tarih: 03.02.2015 09:18

Kılıçdaroğlu, Gündem Hakkında Ne Dedi!

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Başkanı, sanayici ve işadamı Abdullah Teber'in Avcılar ilçesi, Double Tree By Hilton Hotel'de organize ettiği “İşadamları İstişare Toplantısı”nda katıldı.


Kılıçdaroğlu ile gündemi değerlendirdi

 

Çok sayıda siyasetçi ve iş adamının katıldığı toplantıya partinin kurmayları ile birlikte gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'le bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu'nu Avcılar ilçesine geldiği andan itibaren yalnız bırakmayan Başkan Akgün, Büyükçekmece'de yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Birlik, beraberlik vurgusu

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, gecede yaptığı konuşmada, partisinin sosyal ve ekonomik politikalarını anlattı. CHP'nin her alanda çok donanımlı ve iyi yetişmiş kadrolara sahip olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, 'Sevgi, hoşgörü, kültür, ahlak üzerine yeni bir siyaset inşa edelim. Eski algılarımızı alalım bir kenara koyalım. Eski anlayışlarımızı da bir kenara koyalım. Türkiye’nin yeni çekişmelere tahammülü yok. Bir alanda bir araya gelelim' şeklindeki birlik ve beraberlik vurgusu salonda uzun süre alkış aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının son bölümünde ise,  iş ve siyaset dünyasının temsilcileri tarafından yöneltilen soruları kurmayları ile birlikte yanıtladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —