Tarih: 06.02.2015 15:43

İstişare Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Halkalı’daki belediye binasında gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı ve Bilgi Teknolojileri Platformu Başkanı Hakkı Tok başta olmak üzere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, İSKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı ve Bilgi İşlem Platformu Başkan Yardımcısı Çetin Çibuk, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan, Tekirdağ Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Mustafa Gündoğdu, Kocaeli Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu ile birçok kurumun bilgi işlem sorumluları katıldı.

“BİLGİ TEKNOLOJİLERİNDE İLERİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI”

Ev sahibi olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bilgi teknolojileri her geçen gün gelişiyor. Belediyelerin de bu konu hakkında ileri çalışmalar yapması, sağlam temeller atılması açısından önemli. Hatta belli bir rutin halinde bu toplantıları devam ettirebiliriz” diye konuştu.
 
“KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜRLER”

Bu platformda en iyisini bulmak adına toplandıklarını ifade eden Bilgi Teknolojileri Platformu Başkanı Hakkı Tok, “Bilgi teknolojileri alanında tecrübelerimizi paylaşmak adına buradayız. Sosyal medyanın gelişip sosyalliğin azaldığı bu günlerde insanların bir araya gelmesini sağlayan Marmara Belediyeler Birliği’ne ve Küçükçekmece Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Cemil Arslan ise Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Biz Marmara Belediyeler Birliği olarak bu platformun sürdürülebilir olması için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Toplantıda, Marmara Belediyeler Birliği Bilgi İşlem Merkezi Yöneticisi Kerem Ulusoy, platformun internet sitesi www.bit.gen.tr ve www.abz.com.tr hakkında bilgi verdi. Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin ‘Yerel Yönetimler ve Bilişim Teknolojileri’, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr İrfan Şimşek, ‘Bilgi Teknolojilerinde Personel Eğitimi’ başlıklı birer konuşma gerçekleştirdi. Program sonunda yapılan istişare toplantısında ise yerel yönetimlerdeki bilgi işlem teknolojilerinin sorunlarına değinilerek, çözüm önerileri dinlendi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —