ESENYURT GAZETESİ 11.02.2015 12:27:00 488 0

Yeni Lezzet Durağı “Bonissimo Cafe”

Esenyurt Akevler Mahallesi’nde sıcak ve nezih bir ortama sahip olan Bonissimo Cafe ve Pastane hizmete açıldı. Tuğçe ve Yiğit Boyraz kardeşlerin işletme sahibi olduğu Bonissimo Cafe-Pastane toplam 200 metre kare alanda müşterilerine farklı l

Yeni Lezzet Durağı “Bonissimo Cafe”
 Esenyurt N-TOWN Merkezde, bahçe kısmıyla birlikte 200 metrekare alanda 10 personeliyle hizmet vermeye başlayan Bonissimo Cafe; hızla gelişen Esenyurt halkına, aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri nezih ve sıcak bir ortam sunmayı hedefliyor.Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri, Esenyurt ’un önde gelen iş adamlarının ve siyasetçilerinin yanı sıra ünlü oyuncu Hakan Ural’ın da katıldığı açılış lezzet ziyafetine dönüştü.Açılışa katılan konuklarına işletme sahibi Tuğçe & Yiğit Boyraz kardeşler Bonissimo Cafe’nin özel tarifi olan ıslak kekten ikram etti. Bununla birlikte sıcak ve soğuk içeceklerin yanında tüm pasta ve börek çeşitleri de ikram edildi. Boyraz kardeşler kurumsallaşarak zincir hedeflediklerini söylediler. İşletme sahibi Tuğçe Boyraz’ın babası olan Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı Selahattin Boyraz, açılışa gelen tüm konuklarını kapıda karşılayarak misafirleriyle sohbet ederek yakından ilgilendi. Selahattin Boyraz, açılış törenine katılan ve çelenk gönderen dostlarına yakınlarına teşekkür etti.
“Esenyurt’da ailelerimize hitap eden mekânların açıldığını görmek bizleri sevindiriyor”

Açılış töreninde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Selahattin Boyraz ve ailesi Bonissimo Cafe’yi açmakla özel sektöre güzel bir adım attı. Kendilerini kutluyorum. Allah utandırmasın, bol kazançlı ve hayırlı ekmek kapıları nasip etsin” dedi. Kadıoğlu sözlerine devam ederek; “Esenyurt’a da böyle güzel ve ailelerimize hitap eden mekânların açıldığını görmek bizleri sevindiriyor. Esenyurt’a da hayırlı olmasını diliyor ve güzel ilçemize, böyle daha nice özel mekânları kazandırmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Tuğçe Boyraz,“Bonissimo Cafe’ye özel ıslak kekimizi herkes denemeli”

Bonissimo Cafe’nin lezzetlerini tanıtan Tuğçe Boyraz, “Lezzet açısından tüm ürünlerimizi ön planda tutuyoruz. Her ürünümüzün birbirinden lezzetli olduğunu ve her birinin tadılmaya değer olduğunu düşünüyorum. Bonissimo Cafe’ye özel olarak yaptırdığımız bir ıslak kekimiz var. Bu keki herkesin tatması gerektiğini düşünüyorum. İçeceklerimizi hem kalite hem de çeşit olarak oldukça geniş yelpazede tutuyoruz. Bizim ürünlerimizin arasında pastanede satılan tüm pasta, kek, poğaça, börek, baklava çeşitleri, aromatik içecekler, sıcak içecekler, sütlü ve şerbetli tatlılar bulunuyor. Ayrıca müşterilerimize sabahları keyifli kahvaltı yapabilme hizmeti de sunuyoruz.” diyerek ürünlerin çeşitliliğine, özel oluşlarına ve tatlarına dikkat çekti.

Yiğit Boyraz,“Müşteri memnuniyetini ilke edindik”

Bonissimo Cafe’yi tanıtan diğer bir işletme sahibi Yiğit Boyraz, “Bizim Bonissimo Cafe olarak yarattığımız en önemli ayrıcalık konseptimiz oldu. Bizi tercih eden ailelerimize ve diğer tüm müşterilerimize nezih ve sıcak bir ortamın yanında, kaliteli, özel ve güler yüzlü bir hizmet sunmak istedik. Öncelikle biz bu yola çıkarken bunu ilke edindik.
Kafemizin ismini de hedefimiz olan ‘en iyi, en güzel olmak’ anlamına gelen ve bizi anlatan, Fransızca ‘Bonissimo’ olarak belirledik. Bu ismi kurumsallaşma anlamında patent olarak da almış bulunuyoruz. Bu sektörde daha ileriye gidip zincir olmak, başka yerlerde de yeni şube mekânları açarak insanların zihninde yer edinmeyi planlıyoruz. Burayı da ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebileceği, insanlarımızın oturup dinlenebilecekleri, hoşça vakit geçirip sohbet edebilecekleri bir yer olmasını istiyoruz. Tam anlamıyla Esenyurt’a hizmet etmek, yeni lezzetler tattırmak ve yeni mekânla tanıştırmak için buradayız” ifadelerini kullandı.

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.