Tarih: 01.01.0001 00:00 679

Saim Bahadır, hız kesmiyor!

Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Saim Bahadır, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Saim Bahadır, hız kesmiyor!


Sevilen iş adamı Saim Bahadır, geçtiğimiz günlerde Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklamıştı. Bu kapsamda ziyaretler yapan ve teşkilatların çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Bahadır, “İlçelerimiz partimizin 2023 misyonu ve seçimlerde 400 vekil hedefini gözeterek canla başla çalışıyor. Bu noktada bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

İlk ziyaretlerini Ak Parti Silivri ve Çatalca İlçe teşkilatlarına gerçekleştiren Bahadır, teşkilat mensupları tarafından memnuniyetle karşılandı. Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana içinde olan ve çeşitli noktalarda görev alan Bahadır, “Hedefimiz 400 milletvekili, amacımız 2023 vizyonunu gerçekleştirmek. Türkiye’nin yeni anayasayla önünü açmak istiyoruz. Büyük Türkiye ruhun için çalışmaktır. Gece gündüz durmadan vatan ve milletimiz için hizmet verme mücadelesinde olan teşkilat mensuplarımızın tamamına yürekten teşekkür ediyorum. Emeklerimizin karşılıksız kalmamasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.