Tarih: 01.01.0001 00:00 104

engellilerin iş yaşamındaki hakları tartışılacak

Büyükçekmece Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliği ile Büyükçekmece'de düzenlenecek olan seminerde, engelli vatandaşların iş hayatındaki hakları ve istihdamı konusu tartışılacak.

engellilerin iş yaşamındaki hakları tartışılacak
 İŞKUR Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları Tarık Bozkurt, Vahap Sancar Özkan ve Can Şenol seminere konuşmacı olarak katılarak, ilçede yaşayan engellilere iş hayatındaki hakları hakkında bilgiler verecekler.Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen seminerde, Büyükçekmece ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların iş hayatına aktif olarak katılımlarının arttırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için neler yapılması gerektiği konuları konuşulacak. Ayrıca seminer kapsamında ilçede yaşayan engellilere iş mevzuatı ve kendi işlerini kurmaları noktasında sağlanan kolaylıklar hususunda bilgiler de verilecek.

 

'İş Hayatında Engellilerin Hakları ve İstihdamı' konulu halka açık olan seminer, 26 Şubat Perşembe günü 14:00 - 16:00 saatleri arasında Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Suna Pekuysal Salonu'nda gerçekleşecek. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.