Tarih: 01.01.0001 00:00 116

Kamil Üci Türkiye şampiyonu oldu

5. Uluslararası Türkiye Açık Karate Şampiyonasına 36 ülkeden 1567 sporcu kıyasıya yarıştı. Şampiyonada WKF Dünya ve Avrupa şampiyonu Kamil Üci yeniden Türkiye karate şampiyonu oldu.

Kamil Üci Türkiye şampiyonu oldu
 Ataköy  Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 5. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'nda   36 ülkeden 1567 sporcunun karşılaştığı turnuvada 46 bedensel ve işitme engelli sporcu da yer aldı.

Şampiyonada  Büyük erkekler ve Master takım ve ferdi  kumite ve  Kata- kategorilerin de yarışan WSKF Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci Birincilik Kupası yanı sıra 1. Altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile  bir kez daha gurur kaynağı oldu.

Başarı için varım

5. uluslararası Türkiye Karate Şampiyonasında performansı ile taktir toplayan   WSKF Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Kamil Üci sorularımızı yanıtladı.

Üci; “Türkiye cumhuriyeti karate branşında dünya çapında büyük başarılara imza atıyor. Ülkemiz adına yatışmakta  milletimin maneviyatını hissederek yarışmaktan ve ülkemin bayrağı ile kürsüye çıkmak büyük bir onurdur. 36 ülkenin bir birinden değerli  sporcuları ile yarışmak  çek keyifli ve bir o kadar güzeldi. Birincilik kupasının yanı sıra 1. Altın, bir gümüş, ve bir bronz olmak üzere üç madalya ülkeme armağanımdır.

Worlt Shotokan federasyonu yönetim kurulunun başarılı organizasyonunu taktir eden Üci, “5. Uluslar arası karate şampiyonasında  ilk defa zihinsel ve fiziksel engelli sporcuların kata ve kumite branşın da kendi emsalleri ve kategorilerin de yarışmaları çok güzeldi. Binlerce sporcuyu başarılı bir şekilde konuk ettik, onlar ile başarılı bir organizasyonda bir araya geldik herkes çok mutlu oldu. Ülkem adına herkese teşekkür ediyorum.  Düzenlenen Şampiyonaya İş Adamı Sedat Peker, Sinema sanatçısı Şafak Sezer’in  Engelli sporculara başarı dileklerinde bulunması ve ödüllerini taktim etmeleri renkli anların yaşanmasına neden oldu” dedi.

Sedat Pekere Onur Belgesi

5. Uluslar arası karate şampiyonasına Katılan İş adamı Sedat Peker’e organizasyon komitesi katkıları sebebiyle plaket ve onur belgesi verildi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.