Tarih: 01.01.0001 00:00 150

Yönelim; Kaliteyi Yakaladı

Sürdürülebilir kalkınma anlayışıyla kaynakları etkin biçimde ve doğru kullanarak sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçları çağdaş bir anlayışla karşılamak, amacıyla yola çıkan Yönelim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Yeşilay haftas

Yönelim; Kaliteyi Yakaladı
 Soru-cevap kısmında gelen soruların niteliği öğrencilerin zararlı maddelere karşı belirli bir bilinç düzeyinde olmaları okul yönetimini sevindirdi.


TEMEL DEĞERLERİMİZ

Okul müdürü Asef Ateş gazetemize yaptığı açıklamada; Karar alma süreçlerinde katılımcılık, mali ve idari süreçlerde saydamlık Kaynakların kullanımında tutumluluk, Soysal Hizmetlerde pozitif ayrımcılık, hizmetlerin sunumunda hızlılık ve kalite halkla iletişimde güler yüz ve olumlu sonuç çalışma ortamında iş birliği ve ekip ruhu, Hizmetin ulaştırılmasında kucaklayıcılık ve eşitlik, Çalışmalarının yürütülmesinde mevzuata uygunluk Çalışma tekniklerinde sürekli gelişme ve yenilikçilik temel değerlerimizdir.


KALİTE POLİTİKAMIZ

'Önce İnsan' yaklaşımıyla; Güler yüzlü, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı, Kentsel yaşam kalitesini ve hem şehirlik bilincini arttırmayı, Halkımızın kentsel gereksinimlerinin yanı sıra; iş, sağlık, eğitim sosyal ve kültürel gereksinimlerinde karşılamayı Bugünün sorunlarını çözümlerken yarının ihtiyaçlarını da düşünmeyi Hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmeyi ve kalite yönelim sistem şartlarını yerine getirmeyi taahhüt ederiz.


VİZYONUMUZ

Okulumuzun sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçlarını çağdaş bir anlayış ile karşılamak hedefimizdir. Diyen Ateş; 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğretime başlayan okulumuzda kısa sürede başarılı öğrenciler yetiştirmeye ve kaliteyi hissettirmeye başladıklarının altını çizdi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.