Tarih: 01.01.0001 00:00 192

ŞEFKAT HUZUREVİ’NE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ve hunharca öldürülen gazeteci Hrant Dink’in eşi Rakel Dink , Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile beraber yaşlılar haftası münasebetiyl

ŞEFKAT HUZUREVİ’NE ZİYARET
 60 Bakırköylü büyüğü ağırlayan Bakırköy Belediyesi Şefkat Huzurevi’nde kalan  Bakırköylü büyüklerimizin çok iyi koşullarda yaşamlarını devam ettirdiklerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şafak Pavey,” Bakırköylü büyüklerimizin mahallelerinden, arkadaşlarından  kopmadan yaşamlarını çok iyi koşullarda sürdürmeleri beni memnun etti.  Yemeklerinin doktor kontrolünde kalori hesabı yapılarak servis edilmesi de çok iyi. Bakırköy Belediyesi’nin huzurevinin diğer huzurevlerine de örnek olmasını diliyorum.” dedi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ,”Bakırköylü büyüklerimizi her zaman başımızın tacı etmeye devam edeceğiz. Sık sık onlarla biraraya gelmek beni çok mutlu ediyor.” şeklinde  düşüncelerini açıkladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.