Tarih: 02.04.2015 10:29

7’den 70’e herkese hizmet veriyor

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Batıköy Memurdan Armağan İlköğretim Okulu öğrencileri ile öğretmenleri, Büyükçekmece Belediyesi Kutadgu Bilig Halk Kütüphanesini ziyaret etti.


Kütüphane hakkında bilgi aldılar

Kütüphane Haftası nedeniyle öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması ve kitap sevgisinin artırılmasının amaçlandığı ziyaret kapsamında kütüphaneyi gezen öğrenciler e yetkililerinden bilgi aldı. Kütüphanede öğrencilere eşlik eden Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce, öğrencilerin kütüphanenin çalışma sistemine yönelik sorularını yanıtlayarak, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Kütüphaneler Haftası nedeniyle kütüphaneyi ziyaret eden öğrencilere hediye ettiği kitapları takdim etti.


7’den 70’e herkese hizmet veriyor

Başkan Yardımcısı İnce, 2009 yılında kurulan, binlerce üyesiyle 7'den 70'e her kesime hizmet veren Kutadgu Bilig Halk Kütüphanesi'nin okul öncesi çocuklara da farklı seçenekler sunarak dijital arşivi ile hizmet verdiğini ayrıca ödünç kitap sistemi ile de büyük rağbet gördüğünü ifade ederek; 'İlçe halkının desteği ile kitap sayımız her geçen gün artıyor. Kütüphanedeki kitaplarımızı inceleyen üyelerimiz bu çatı altında ülkenin kültürel birikimini bir arada görmekten dolayı duydukları memnuniyeti de ifade ediyorlar. Bu durum bizi de çok mutlu ediyor' dedi. Ziyaret sırasında kütüphanede bir süre  kitap okuyan öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —