Tarih: 01.01.0001 00:00 129

Renklilikleriyle Fark Yarattılar

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü, Beylikdüzü’ndeki çocukların yeteneklerine sahne oldu. Beylikdüzü Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi’nde en özel çocukların düzenlediği etkinlikte performanslar herkesi etkiledi.

Renklilikleriyle Fark Yarattılar
 “Benim Rengimi Fark Et” “Otizmi Fark Et Yaşamı Paylaş” gibi sloganlarla 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nü kutlayan BeylikdüzüÖzel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi öğrencileri koro, ritm gösterisi, şiir ve org dinletisiyle etkinliğe katılanlardan beğenileri topladı. Etkinlikte hazır bulunan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beyliküzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Doğan ve Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen öğrencilerin Çemberimde Gül Oya, Evreşe Yolları gibi şarkılarını büyük beğeniyle dinledi.
El Emeklerini Hediye Ettiler
Kendi emekleriyle yaptıkları hediyeleri ilçe protokolüne takdim eden öğrencilere Demirkol, “Öğrenerek birlikte yol alacağız” dedi. Aynı zamanda velilerin de gösterdiği büyük emeği takdir ederek, “Ne mutlu ki ilçemize böyle güzel bir okul kazandırılmış. Hep beraber el ele bu zorlukları aşacağız” diye konuştu. Doğan ise öğrencileri takdir ederek, çabalarının değerinin çok büyük olduğunu dile getirdi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.