Tarih: 01.01.0001 00:00 138

' Aşık Olunca Hep Kendinden Vazgeçer İnsan '

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği 'Kadınca Sohbet' programında Şair Yazar Nalan Güven, 'Evlilik aşkı öldürmez. Evlilikte sevgi daha hakim oluyor. Sorumluluklarınız artıyor, aileye yeni fertler katılıyor. Küçük bir uzaklaşmada aşk

 Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadınca Sohbet” programının konuğu, Şair Yazar Nalan Güven oldu.  Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Esenlerli kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Barkovizyon eşliğinde konuşan Güven, dinleyenlerle kitaplarından alıntılar paylaştı.
Aşık Değil Aşk Olursunuz

Aşkı ölüme benzeten Şair Yazar Nalan Güven, 'Çünkü aşık olunca hep kendinden vazgeçer insan. Aşkın ilk hali masumdur. Çünkü romantiktir. Bir kahve bir çay içmek size yeter. Sokakta görmek size yeter. Okuduğunuz bir aşk romanın kahramanı olursunuz. Aşkın en güzel hali bence tevekküle uğramış haldir. Aşkın tevekküle uğramış halde, yoklukta aşkı bulur azda çoğalırsınız. Aşık değil aşk olursunuz.  Evlilik aşkı öldürmez.  Evlilikte sevgi daha hakim oluyor. Sorumluluklarınız artıyor, aileye yeni fertler katılıyor. Küçük bir uzaklaşmada aşk hemen ortaya çıkıyor' dedi.

Kitaplarını İmzaladı

Yayımlanmış 4 kitabının hikayesini dinleyenlere anlatan Güven, yazdığı bazı şiirleri de seslendirdi. Güven, programın sonunda Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak dağıtılan kitaplarını okuyucuları için imzaladı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.