Tarih: 01.01.0001 00:00 159

EYOP öğrencileri İstanbul'u gezdi

Büyükçekmece Belediyesi, Evden Yeniden Okula Projesi (EYOP) kapsamındaki kurslarını sürdürürken, kursiyerlerin İstanbul'un tarihi ve kültürünü daha yakından tanımaları için geziler düzenliyor.

EYOP öğrencileri İstanbul
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün Türkiye'de çok ses getiren projesi EYOP her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Büyükçekmece Halk Akademisi eğitmenleri derslerin yanı sıra tarih ve kültürel amaçlı geziler organize ederek, öğrencilerinin İstanbul'un tarihini daha yakından tanımlarını da sağlıyorlar.

 

Tarihi yerler hakkında bilgi verildi
Bu hafta gerçekleşen geziye EYOP'un açık ortaokul ve açık lise öğrencileri katıldı. Halk Akademisi eğitmenlerinden Burcu Ercen Künteci nezaretinden gerçekleşen gezi kapsamında 1453 Panoramik Müze, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Meydanı ve meydanda bulunan Alman Çeşmesi, Dikilitaş, Örme Dikilitaş ve Yılanlı Sütun gezildi. Tarihi bilgilendirme eşliğinde yapılan gezi gün boyu devam etti.

Büyükçekmece Belediyesi, eğitim almayan ya da eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan vatandaşları EYOP projesi kapsamında eğitim vermeye devam ediyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.