Tarih: 01.01.0001 00:00

Bahçelievler Mahallesi sakinlerine MÜJDE..!

Tesis zengini Bahçelievler, yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokakta inşa edilecek tesisin temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beşik

Bahçelievler Mahallesi sakinlerine MÜJDE..!
 Bahçelievler mahallesinde, 9 dönümlük arazi üzerinde içerisinde yüzme havuzları da yer alacağı ve çok amaçlı tesis olma özelliğini de içeren dev spor kompleksinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar tamamlanması hedefleniyor.

Açılış töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, zamanında plansız ve programsız gelişen İstanbul’da insanların en genel ihtiyaçlarından biri olan spor tesislerinin yapılmadığını ve bu işleri yapmanın kendilerine düştüğünü söyledi.

Şu anda İstanbul’da 95’in üzerinde spor tesisi olduğunu ve göreve geldiklerinde bu sayının 21 olduğunu hatırlatan Başkan Topbaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu tesislerden 1 milyonun üzerinde insan yararlanıyor. 2012 Spor Başkenti unvanı  aldık. Yetkililer geldiler ve bu hizmetlerimizi görüp bu payeyi İstanbul’a verdiler. Gönlümüz şunu istiyor. Genç bir ülkeyiz ama olimpiyatlara çok az sayıda sporcu ile katılıyoruz. Bunun için okul bahçelerine spor salonları yapıyoruz. Geçmişte yapılmadığı için biz daha çok çalışıyoruz.”

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da konuşmasında; “Gençlerimizin geleceğine, eserlerle güç ve desteğimiz kesintisiz sürecek. Ülkemiz de ve İstanbul’umuz da spor ve spor yatırımlarına içtenlikle yatırım yapıyoruz. Gençlerimizin geleceğinin sağlıklı olmasının alt yapısına güç veriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle, Bahçelievler mahalle sakinlerinin de özlemle beklediği spor kompleksi yatırımına başlıyoruz” dedi.

“Çevreye Duyarlı, Sosyal Alanı Fazla Olan Bir Spor Kompleksi”

İstanbul Büyükşehir Belediyesince yaptırılacak tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve bir eğitim havuzu bulunacak. Fitness salonu insanların daha ferah spor yapmaları için terasta yer alacak. Bunların dışında tesiste oyun salonu, Türk hamamı, sauna, solaryum ve masaj salonu da var. Spor kompleksine gelen konuklar için büyük bir otopark yer alacak. Kafeterya ve restaurantı da bulunan tesis, mimari yapısıyla da farklılık gösteriyor. Tesis yeşil alanı ve kapsama alanı açısından Bahçelievler sakinlerine rahat yürüyüş imkânı sağlayacak.

Önemli bir kısmının yer altına yapılması planlanan kompleks 9000 m2’lik bir alana inşa edilecek. Tesisin açıkta kalan kısmı teras olarak kullanılacak. Yürüyüş alanı için yapılan yeşil alan kompleksi öne çıkaran etkenlerden. 

Bahçelievler Spor Kompleksi Teknik Bilgiler

Bahçelievler Mahallesi Mehtap sokakta toplam 8260 m2’lik alanda inşa edilecek olan spor kompleksi zemin+4 kat ve yaklaşık 9 Bin m2 kullanım alanına sahip olacak.

Zemin katta bekleme salonu, kantin, satış bölümleri, kreş ve ofisler yer alacak.

1.bodrum katta bay 554 m2’lik fitness salonu, soyunma odaları, duşlar ve wc’ler bulunacak.

2. bodrum katta 440 m2’lik bayan fitness salonu, 214 m2’lik pilates salonu, soyunma odaları, duşlar ve wc’ler bulunacak.

3. bodrum katta yarı olimpik yüzme havuzu (13.5X 26 M), çocuk yüzme havuzu (5 X 13.5 M), 2’şer adet sauna, buhar odası, masaj odası, solaryum, soyunma odaları, duşlar ve wc’ler bulunacak.

Binanın 4. bodrum katında ise teknik ve mekanik hacimler, personel odaları, sığınak ve wc’ler yer alacak. 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.