Tarih: 02.05.2015 11:32

2015 YILININ ALTIN MARKASI SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Tüm Tüketicileri Koruma Derneği’nin (TTDK), geçtiğimiz yıl ve bu yılın ilk üç ayı içinde. www.ttkd.org.tr , www.sikayetcozer.com vewww.sikayetvar.com web sitelerine gelen şikayetleri dikkate alarak yaptığı incelemeler sonucunda, İhlas Koleji,  “Hiç Şikayet Almayan ve Tavsiye Edilen Marka” olarak değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda İhlas Koleji, özel okullar arasında 'Altın Marka Ödülü'ne layık görüldü. TTDK jürisi, İhlas Koleji’ni ayrıca 'Mart 2015' itibariyle “Ayın Markası” olarak seçti.  İhlas Koleji ödülünü, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Vialand AVM’de gerçekleştirilecek '2015 Yılının Altın Markası Ödül Töreni”nde alacak. 

 

Hami Koç; “Hep daha iyiyi hedefliyoruz”
“Altın Marka” ödülünü ikinci kez kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, bu başarıyı kalitelerindeki istikrara ve aynı zamanda Türkiye’nin eğitim sistemine katkı sağlamayı amaçlayan eğitim sistemlerine borçlu olduklarını söyledi.


Temel olarak ülkemizin geleceğine layık bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Koç, “Bunu gerçekleştirebilmek için velilerimiz ve öğrencilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Onların beklentilerini ve fikirlerini çok önemsiyoruz. Her zaman yenilenmeyi ön planda tutan bir eğitim merkezi olmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —