Tarih: 20.05.2015 09:46

Hemşireler Günü Esenler'de

Facebook Twitter Linked-in

 Esenler Belediyesi, düzenlediği bir programla ilçede görev yapan hemşire ve sağlık görevlilerini bir araya getirerek Dünya Hemşireler Günü'nü kutladı. Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İlçe Sağlık Müdürü Sevilay Bektaş, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mevlit Yurtseven, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Başkan Danışmanı Abdullah Aksu ve çok sayıda hemşire ve sağlık görevlisi katıldı. Hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından başlayan program, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni tanıtan sinevizyon gösterisi ile devam etti. Programda bir konuşma yapan , Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mevlit Yurtseven Dünya Hemşireler Günü'nü kutlayarak, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya Esenler'e kazandırdığı devlet hastanesi için teşekkür etti. 
Daha Güzel Bir Şey Olamaz
Yurtseven'in ardından konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2009 yılında göreve başladığında, vatandaşların kendisinden en çok Esenler'e bir devlet hastanesi yapılmasını istediklerini söyleyerek, 'Ne gariptir ki göreve başladığımda 500 bin nüfuslu bir ilçede devlet hastanesi yoktu. Hastanenin Esenler'e kazandırılmasında pek çok zorluklar çektik ama şu anda hastanemiz ve çalışanları dua almaya başladı. Sağlık çalışanı olmak zordur bazen kahır çekiyorsunuz ama en çok da dua alıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bir insanı sağlığına kavuşturmaktan daha güzel bir şey olamaz' dedi. 
Başkan Göksu konuşmasının ardından, Esenler'de yılın hemşiresi seçilen Şefika Ersoy'a çiçek takdim etti. Hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —