Tarih: 01.01.0001 00:00 27

Çanakkale Destanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Şiirleri programına konuk olan Şair Özgür Çoban, izleyicilerden tam not aldı. Kendi şiirlerini, özel bestelerini ve şarkılarını da seslendiren Çoban,

Çanakkale Destanı
 Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Çanakkale Şiirleri dinletisi programında Şair Özgür Çoban sahne aldı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde Esenlerlilerle buluşan sanatçı, 'Sürmenin Hesabı', 'Anneme Yalanlar', 'Baktığın Yerdeyim', 'Babam', 'Mevlana', 'Tadım Tuzum Yok' gibi kendi şiirleri ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Dinletide Çanakkale Ruhu üzerine mesajlar da veren Çoban, “Herkese hoşgörüyle yaklaşabiliyorum, ama ülkemizin birliğine kastedenlere anlayış gösteremiyorum” diye konuştu. Özel besteleri ve şarkılarının yanı sıra Çanakkale şiirlerini de seslendiren Çoban'a, çello, gitar, yan flüt gibi enstrümanlardan oluşan Çoban Yıldızları adlı altı kişilik ekibi şarkılarla eşlik etti. Çanakkale üzerinden kardeşlik vurgusu yapan Çoban, “Çanakkale bilmez korku / Beraber söyledik türkü / Şehit oldu Kürt’ü Türk’ü / Birlik olsun kuvvet olsun…”  mısralarının yanı sıra kendi yazdığı Şehitler Çanakkale’de şiirini seslendirdi. Özgür Çoban, sahne performansıyla Esenlerlilerden tam not aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.