ESENYURT GAZETESİ 4.06.2015 17:13:45 1 0

Mevlana’da Başkanla Çay Sohbeti

Mevlana Mahallesi AK parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu burada kendisini bekleyen vatandaşlar ile sohbet ederek çay içti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mevlana Mahallesi AK Part

Mevlana’da Başkanla Çay Sohbeti
“Yıllarca Milleti Uyuttular” Başkan Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, “ Kitaplarımıza bir bakın, alfabemize bir bakın neler öğretmişler Ali gel, Ali topu tut, tut Ali tut yıllarca bizi nasıl uyutmuşlar ve birileri uyanmasın diye ’de öyle bir baskı kurmuşlar. Bakın bin yıldır okunan Ezanı bu topraklarda İslam’a hizmet etmiş Müslüman bir millete Türkçe okutuldu. Dünyada hiçbir millet bunu yapmadı. Çin, Doğu Türkistan, Bulgaristan’da bile soydaşlara zulüm edenler dahi Ezanı Arapça’dan başka dilde okutulmuyordu. Fakat bu ülkede herkes Müslüman ama Ezan tam 18 sene yasak, hac yasak umre yasak. Okuduğumuz türküler, sanat müziği, Dede efendi hepsi yasak. 1927 den 1950’ye kadar hep batı müziği dinlettiler” dedi. “Bu Milletin Liderine İnancı, Güveni Tamdır” Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “Bakın gezi olaylarında ortalığı yakıp yıktılar amaçları 12 tane ağaç mıydı? Gelsin parklarımıza ağaç görsünler ama gaye ağaç değildi. Diyor ki efendi ‘Mesele sadece Gezi Parkı değil arkadaş sen hala anlamadın mı’’ diye insanlara tweetler atıyorlar. Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakanımız ne dedi, durun bakalım ne yapıyorsunuz. Biri çıktı Başbakana bir mektup getirmiş. Mektubunu içindekilere bakamısınız; 3’ncü havaalanı, 3’ncü köprü, Nükleer santral, Marmaray yapma. Peki, ne yapacağız, hiçbir şey Türkiye’nin bunlara ihtiyacı var. Var ama düşman bırakır mı İtalya, Almanya, Fransa, hiç birisi istemez bunları. Algı yöntemiyle 17-25 Aralık vatandaşa kabul ettirmeye çalıştılar. Ama bu milletin liderine Recep Tayyip Erdoğan’a inancı da güveni de tamdır. İşte 7 Haziran bütün oyunları bozma günüdür. İstikrarın sürmesi güvenin devam etmesi için 7 Haziran dönüm noktasıdır. Esenyurt’u ilk aldığımız güne bakın, birde bugüne bakın hizmetlerimiz gün geçtikçe hızla devam etmektedir. Bugün yeri geliyor günde 2 temel atıyoruz, açılışlar yapıyoruz. Bunlar hep milletimiz için sizler için yarınlarımız çocuklarımız içindir. Kültür merkezleri, spor kompleksleri, nikâh sarayı, okullar, sağlık ocakları bunlar hep sizin için Esenyurt için birlik ve beraberlik içinde Kardeşçe güzel yaşayalım. Bu ülkede bu topraklarda ecdadımızdan bizlere emanettir. Burada fitne fesat çıkarılmasına izin vermeden barış diyoruz, istikrar diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuşmaları sonrasında vatandaşları dinleyerek sorularına yanıtladı.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.