Tarih: 06.06.2015 12:33

ERA Kolejleri Başarıyla Döndü

Facebook Twitter Linked-in

 Akademik başarıya ek olarak sosyal becerileri yüksek ve kendini iyi ifade eden öğrenciler yetiştiren ERA Kolejleri, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Münazara Yarışması’ndan başarı ile döndü. Okul yaşamlarının her aşamasında ikna kabiliyetini yükseltmeyi ve fikirlerini savunmayı öğrenen öğrenciler, fikirlerini doğru argümanlar ve çarpıcı bir üslupla savunarak, yarışmada birinci oldular.

 

Münazara Yarışması’nın 1. Turu’nda Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi ile yarışan ERA Kolejleri, “Başarıda Grup Çalışması, Bireysel Çalışmadan Daha Etkilidir” dedi. 2. Turda Kıraç İMKB Lisesi ile karşı karşıya gelen ERA Kolejleri öğrencileri, “Günümüz İnsanları Eski Dönemlerde Yaşayan İnsanlara Göre Daha Mutludur” görüşünü savunuyordu. 3. Turda Esenyurt Anadolu Liseli ile ERA Kolejleri Esenyurt Kampüsü öğrencileri fikirlerini dile getirdi. Bu turda ERALILAR, “Toplumların Gelişmesinde Erkekler, Kadınlara Göre Daha Etkilidir” diyerek yarıştılar. Final Turu’nda ise ERA Kolejleri’nin karşısında Kıraç Anadolu Lisesi yer aldı. ERA Ekibi’nin amacı herkesi “Nükleer Santraller Kurulmamalıdır” görüşüne ikna edebilmekti.

 

Yarışmaya, Edebiyat Öğretmenleri Sara Köprülü ve Talha Cüneyt Ural’ın yönlendirmeleri ile hazırlanan Hemşirelik Bölümü 10. Sınıf Öğrencisi Aslıhan Ergüleç, Anestezi Bölümü 10. Sınıf Öğrencisi Tuğçe Erdoğan ve 9. Sınıftan Hemşire Yardımcısı Elif Utsukarçi, Münazara Yarışması’nda birinci olarak hem yarışma heyecanını tattılar hem de okullarını iyi temsil etmenin gururunu yaşadılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —