Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Yıldızlardan Büyük Anlaşma

İnşaat sektörünün devlerinden Sinpaş Yapı ve eğitim sektörünün yeni yıldızı Mektebim Koleji arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Sinpaş Yapı’nın Ankara projelerinden Marina’nın içerisinde yer alacak.

Yıldızlardan  Büyük Anlaşma
 Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulacak yepyeni bir akıllı kampüs projesi hayata geçiyor.

 

Eğitim sektörünün yeni yıldızı Mektebim Koleji, 1928 yılında Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden adını alarak 10 bine yakın öğrencisi, 28 kampüste 76 okuluyla çağdaş ve modern eğitim ortamlarında dünya standartlarına uygun eğitim imkânları sunuyor. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim veren Mektebim Koleji, ulusal büyümesini sürdürürken sektöründe lider ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla işbirliklerine imza atmaya hızla devam ediyor. İnşaat sektörünün devlerinden Sinpaş’ın 40 yıllık birikimi ve geliştirdiği yüksek kalite ve konfor standartlarıyla, Ankaralıların ihtiyaçları ve beklentileri tespit edilerek geliştirilen Marina Ankara projesiyle ilk eğitim işbirliğini yapacak olan Mektebim Koleji, 10 bin metrekare alan üzerine kurulu yeni, teknolojik ve modern kampüs projesiyle Ankara’daki Mektebim kampüslerini arttırmaya devam ediyor. Etimesgut, İncek ve Batıkent’te ki kampüslerinden sonra Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsü 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak. Ankara’nın en seçkin bölgelerinden Oran’da yer alan Altınoran Çankaya projesi yanında yaklaşık 1000 kontenjanı olan Mektebim Koleji Sinpaş Marina Ankara Kampüsünün inşaatı Aralık 2015’de tamamlanacak. Ocak 2016 itibariyle Mektebim Koleji nin eğitimdeki farkıyla anaokulu, ilkokul ve ortaokul kayıtlarına başlayacak. Kampüste konferans salonları, cep sineması, buz pisti, yüzme havuzu, robotik sınıfı, sanat atölyeleri, yaşam beceri sınıfları ve 3D laboratuvarlar yer alacak. Ankara’da bir ilk olacak kampüs projesiyle başlayan anlaşma bundan sonraki tüm Sinpaş projelerinde de devam edecek. 4 yıl içinde 100 kampüs hedefiyle ulusal büyümesini sürdüren ve kampüs sayısını arttıran Mektebim Koleji, inşaat sektörünün devi Sinpaş Holding ile yaptığı bu büyük anlaşma kapsamında yapılacak yeni kampüslerinde, teknolojinin ve mimarinin tüm imkânlarını kullanarak modern ve çağdaş eğitim ortamlarını hayata geçirmeye devam edecek.

 

Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde eğitim veren Mektebim Koleji, ulusal büyümesini sürdürürken sektöründe lider kurum olan Sinpaş’ı tercih ederek işbirliği için masaya oturdu. Sinpaş Yapı ile Mektebim Koleji arasındaki işbirliği anlaşması, Sinpaş Holding binasında Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko ve Sinpaş Yapı İcra Kurulu Başkanı Ahmet Çelik tarafından imzalandı.

 

Mektebim Koleji ödüllü Sinpaş binasında eğitime başlayacak

Sinpaş Marina Ankara projesi içinde yer alan ve Sinpaş’ın çağdaş, yenilikçi ve güvenilir imajını destekleyen bir anlayışla tasarlanan ödüllü bina, Mektebim Koleji Marina Ankara Kampüsüne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bir dönem Sinpaş’ın Ankara Genel Müdürlük Binası olarak da hizmet veren ve 2013 yılında The European Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) “OFFICE ARCHITECTURE TURKEY – HIGHLY COMMENDED” dalında ödüle layık görülen mimariye sahip kampüste Mektebim Koleji 2016-2017 akademik yılında eğitime başlayacak.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.