Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Eğitim Gönüllüsü Başkan Kadıoğlu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Bulgaristan’dan ülkemize eğitim görmek için gelen Türk öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Eğitim Gönüllüsü Başkan Kadıoğlu
'Amaçları Eğitimlerini Anavatanda Tamamlamak' Ülkemizde başta, Marmara Üniversitesi, Boğaziçi, Yıldız Teknik, Mimar Sinan, İstanbul Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversiteleri olmak üzere eğitimlerini anavatanlarında tamamlamak isteyen gençlere Başkan Kadıoğlu sahip çıkarak eğitim masrafları azaltmak ve gençlere destek olmak için burs yardımında bulundu. Kadıoğlu “Sizler Osmanlı Torunlarısınız” Esenyurt Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğüne başvuran Bulgaristan’da ikamet eden Türk öğrencilere burslarını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu‘nun elinden aldılar. Başkan Kadıoğlu gençlere nasihat vererek, “ Benliğinizi ve kültürünüzü unutmayın, sizler Osmanlı torunlarısınız. Bizlerin balkanlardaki temsilcileri sizlersiniz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde artık sesinizin daha yüksek çıkması gerekmektedir. Atalarımızın yolundan gidin, hiçbir zaman zulmün yanında olmayın. Zulmün karşısında dik ve onurlu olun ”dedi. AK Parti Adıyaman Milletvekili ve İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, Bulgaristan Halk ve Özgürlük Partisi İstanbul İl Başkanı Reyhan Ahmed ve Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Vejdi Vatansever de programa eşlik etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.