Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Büyükçekmece'de Cami Avlularına Tente

Büyükçekmece Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için cami avlularının üzerini kapatıyor.

Büyükçekmece'de Cami Avlularına Tente
'Kuba ve Merkez Camileri Kapatıldı' Özellikle Cuma, bayram ve cenaze namazları sırasında cami avlularını yoğun olarak dolduran vatandaşlar yaz mevsiminde aşırı sıcaklar, kış mevsiminde ise yağışlar nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Büyükçekmece Belediyesi bu sıkıntıları sona erdirmek için camilerin avlularını tente ile kapatıyor. Bu kapsamda Merkez Camii ve Kuba Camii avluları tente ile kapatıldı. 'Olumsuz Hava Şartlarından Koruyacak' Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların ibadetlerini en iyi şekilde yapabilmeleri ve olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için bir çalışma başlattıklarını belirterek; 'Vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ilçemizde bulunan camilerimizin avlularına tente yapmaya devam edeceğiz. Yapılan tenteler halkımızın ibadetleri sırasında güneş ve yağmurdan korunmalarını sağlayacak” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.