Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Kuduz Aşısı Olmayan Köpek Kalmayacak

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü’nde yaşayan sahipli hayvanlara yönelik 10-25 Haziran tarihleri arasında ücretsiz kuduz aşısı kampanyası düzenliyor.

Kuduz Aşısı Olmayan Köpek Kalmayacak
Hayvan yaşamına saygı duyan ve hayvan dostu tavırlarıyla takdir toplayan Beylikdüzü Belediyesi, yeni bir kampanya daha başlatıyor. Bölgede yaşayan sahipli hayvanların kuduz aşılarını olabilmeleri için Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sahipli hayvanlara kuduz aşısı yapacak. 5199 sayılı kanuna göre hayvan sahiplerinin yaşadığı ilçenin veterinerlik işleri müdürlüklerine başvurarak, bakımını üstlendikleri hayvanları kayda geçirmeleri gerekiyor. Aşı kampanyası ile Beylikdüzü Belediyesi de kayıt altında olmayan hayvanları kayıt altına almış olacak. Kuduzla mücadeleyi kapsayan kampanya, 10-25 Haziran’da 1200-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Tam olarak 950 hayvanın barındığı Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’ne ve kampanyayı destekleyen kliniklere aşı karneleri ile başvuran hayvan sahipleri, köpeklerine ücretsiz bir şekilde kuduz aşısı yaptırabilecek. Vatandaşlar, detaylı bilgi için 0212 856 22 88 NO’lu telefonlu arayabilirler. Kuduzla Mücadele Aşı Kampanyası aynı zamanda bölgedeki 9 özel klinik ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nün de desteği ile gerçekleşecek.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.