Tarih: 01.01.0001 00:00 67

Onur Market Silivri Mağazasını Açtı

‘Alışverişte Onur Sözü’ sloganını ilke edinen Onur Market Silivri’de 2.mağazasını 5 Haziran Cuma saat 14:00’da hizmete açtı. 

Onur Market Silivri Mağazasını Açtı
Bünyesindeki Onur Market, Onursal Tarım, Onurca, Ahev ve İnaş markaları ile yerel perakendenin öncüsü ve sözcüsü olmayı hedefleyen Özen Grup, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Gıda perakendeciliğine 1997 yılında İstanbul- 4. Levent’te açtığı ilk Onur Market mağazasıyla başlayan Özen Grubu’nun Silivri Adapark mağazası törenle hizmete açıldı. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup CEO’su Cemal Özen, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, Onur Market yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. 'Alışverişte Onur Sözü’müzü Tutmaya Devam Ediyoruz…' Silivri’de 2.mağazasını açan Onur Market, 500 m² alanı 4 kasası ile gıdadan kozmetiğe binlerce ürün çeşidi ile hizmet verecek. Silivri halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen yeni mağazada sunulacak ürünler et, şarküteri, meyve-sebze, kuru gıda, deterjan, kozmetik, bebek ürünleri gibi temel ihtiyaç ürünleri yanı sıra tekstil, ev gereçleri, züccaciye gibi ürün grupları da yer alıyor. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen ise, “Siilvri mağazamızı açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyümeye ve gelişmeye devam ederken, müşterilerimizin beklentilerini de karşılayan çeşitli kampanyalarımız ve uygulamalarımız ile fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz sözlerimizi yerine getiriyoruz. Onur Market, her zaman olduğu gibi Silivri Adapark mağazası müşterilerine de verdiği sözü tutacak. ” diye konuştu. Açılış sırasında yapılan kampanyalar, özel fırsatlar, çeşitli hediyeler ve müzik şöleni ile görkemli bir açılış gerçekleştiren Onur Market, yeni açtığı ve açacağı mağazalarla hızlı ve emin adımlarla büyümeye, gelişmeye ve halka Onur sözü ile alışveriş imkanı sunmaya devam edecektir.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.