Tarih: 01.01.0001 00:00 127

SELDER - Dualarla Açıldı

Selimpaşa Emlak Konutları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği “Komşuluk ve kardeşlik lokmamızı paylaşalım'' konulu bir etkinlik düzenledi.

SELDER - Dualarla Açıldı


Selimpaşa Emlak Konutları Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Ömer Faruk Koçyiğit tarafından, “Komşuluk ve kardeşlik lokmamızı paylaşalım'' konulu etkinliğe İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca, Ak Parti Silivri ilçe başkanı Dilek Demiral, Beylikdüzü Milli Eğitim müdürü Yafes Bakırcı, katılırken, dernek başkanı Ömer Koçyiğit yaptığı konuşmasında; “yol ve kaldırım çalışmaları nedeniyle İstanbul büyükşehir belediye başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’a teşekkür ediyoruz.  Son anda gelişen önemli bir programdan dolayı etkinliğimize katılamayan Silivri kaymakamı Faruk Bekarlar,  Silivri belediye başkanı Özcan Işıklar için hazırladığımız Teşekkür plaketlerini daha sonra makamlarında takdim edeceğiz.” Dedi.

“Demiral’e Teşekkür”

 Ak Parti ilçe başkanı Dilek Demiral plaketleri başkan Koçyiğit tarafından takdim edildi. Marmara bölge 1. Bitlis halkoyunları ekibinin gösterileri ve sanatçıların türküleri ile devam eden açılış etkinliği lokma tatlısı ikramıyla kardeşlik lokması paylaşıldı.

Madalyalar Koçyiğit’ten

İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca yaptığı konuşmasında başkan Koçyiğit’in belirttiği sorunların tamamına çözümüne destek vereceğim. Böyle güzel organizasyon ve derneklerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını her zaman destekliyorum dedi.  SELDER açılış kurdelası dualarla kesililirken, etkinlik kapsamında 38 amatör yüzücünün yarıştığı yarışlarda derece alan 12 yarışmacıya madalyaları dernek başkanı Ömer Faruk Koçyiğit tarafından takdim edildi.  Başkanı Koçyiğit son olarak bu etkinliklerin devam edeceğini belirterek ''bizim için en büyük mutluluk çocuklarımızın gençlerimizin ve ailelerin yüzlerindeki gülümsemedir.''dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.