Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Kuba Camii'ndeki İlk İftar

Büyükçekmece Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının ilki 18 Haziran Perşembe akşamı Kuba Camii avlusunda gerçekleşecek.

Kuba Camii'ndeki İlk İftar
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından her Ramazan ayında ilçe genelinde verilen mahalle iftarları bu yılda sürdürülüyor. 'En İyi Şekilde Karşılayacağız' Ramazan ayının en güzel ve en renkli yaşandığı ilçelerden bir tanesi olan Büyükçekmece'de ilk iftar, Fatih mahallesi Kuba Camii avlusunda gerçekleşecek. İftara tüm Büyükçekmecelileri davet eden Başkan Akgün, '11 ayın sultanı Ramazan'ı büyük Büyükçekmece ailemle birlikte en iyi şekilde karşılayacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda mahalle iftarlarımız devam edecek. Ramazan'ın bolluk ve bereketini yine hep birlikte paylaşacağız. İftar sofralarımız aynı zamanda da, Büyükçekmece ailesinin kaynaşma ve sosyal ilişkilerini geliştirmeleri açısından da büyük önem taşıyor. Tüm Büyükçekmece ailemin mübarek Ramazan ayını kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu bir ay geçirmelerini diliyorum' ifadesini kullandı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.