Tarih: 20.06.2015 10:28

Her yol hizmete çıkıyor!

Facebook Twitter Linked-in

 Havaların ısınmasıyla birlikte Büyükçekmece'nin bir çok mahallesinde hizmet seferberliği başlatan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, pek çok sokakta asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Pek çok bölgede çalışmalar sürüyor
Çalışmalar kapsamında, Kumburgaz'da Yenimahalle ve Bahçelievler mahallesi, Celaliye Mahallesi,  Kamiloba Mahallesi Kümeevler mevkii, bölgelerinde acil ihtiyaç arz eden yol ve sokaklarda asfaltlama işlemi yapıldı. Ayrıca asfaltlama yapılacak olan Güzelce Mahallesi genelinde de yol düzeltme, genişletme ve yeni yol çalışmaları yapıldı. Kamiloba Mahallesi'nde yol çalışmalarının yanı sıra bordür ve tretuar döşeme işlemi yapıldı. Ekinoba Mahallesi'nde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bu bölgede de adliye binası önü ve bazı sokaklara taş döşendi. Asfaltlama çalışmaları dışında bazı yollarda da bakım onarım çalışması yapıldı. Bu kapsamda ihtiyaç görülen yollarda yama çalışması gerçekleştirildi.

 

Hizmet kalitesi ve standartlar artırılıyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında çalışmalara hız verildiğinin altını çizerek; 'Büyükçekmece genelinde yolarımızın kalitesini ve standartlarının artırılmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Birçok mahallemizde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapıldı. Öncelik sırasında ve halkımızın yoğun olarak kullandığı yollar göz önünde bulundurularak bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —