Tarih: 03.07.2015 13:10

PublicityPR sektöre hızlı girdi

Facebook Twitter Linked-in

  PublicityPR’ın müşteri portföyünde Özsüt, Great Place to Work®, Dardenia, Döner Stop, Charms Company, Hristo Restoran ve Yada Beach Club gibi markalar bulunuyor. Ajansın Genel Müdürü Melis Saraçoğlu, “Klasik işler yapmayı sevmiyoruz. Hayata birlikte çalıştığımız firmaların penceresinden bakıyoruz” diyor.

Marka iletişim ajansı PublicityPR, geçtiğimiz yılın ikinci yarısında faaliyet göstermeye başladı. Halkla ilişkiler, dijital iletişim ve yaratıcı çözümler alanında uzman olan PublicityPR, 300’ün üzerinde markaya hizmet sunmuş, deneyimli bir ekiple yola çıktı. Ekip üyelerinin portfolyolarında, moda, gıda, yeme-içme, dekorasyon, turizm, tasarım, eğlence, kültür sanat, güzellik, çocuk ve internet sektörlerine yönelik ses getiren, özgün projeler yer alıyor.

Publicity PR’ın müşteri portföyünde Özsüt, Great Place to Work®, Dardenia, Döner Stop, Charms Company, Hristo Restoran ve Yada Beach Club gibi markalar bulunuyor.

“Klasik işler yapmayı sevmiyoruz”

PublicityPR Genel Müdürü Melis Saraçoğlu, firmanın kurulma hikayesini şöyle özetliyor: “PublicityPR ile yepyeni bir maceraya atıldık. Contactplus’ta edindiğimiz deneyimimizi yeni şirketimize taşıdık; daha dinamik, taze ve heyecanlı bir başlangıç yaptık. PublicityPR olarak yenilikçi, güler yüzlü, hızlı ve meraklıyız. Ama en önemlisi yaratıcıyız. Klasik işler yapmayı sevmiyoruz. Şimdiye kadarki deneyimlerimiz bizlere çok şey öğretti. Şimdi yepyeni markalar için farklı hikayeler yazmaya devam ediyoruz”.

Ekip çalışmasının gücüne inanıyorlar

PublicityPR, marka iletişimini tüm mecralarda bütünleşik şekilde yürütüyor. Ekip çalışmasının gücüne inanan grup, hayata birlikte çalıştığı firmaların penceresinden bakıyor. Müşterilerinin markalarını sahiplendiklerini söyleyen Saraçoğlu, “PublicityPR’ta marka hikayeleri yaratıyor ve bunu en özgün şekilde anlatmanın yollarını belirliyoruz. Çok kanallı iletişim metotlarını kullanıyoruz. Sonuç olarak müşterilerimizin marka bilinirliğini artırıyor, itibarını pekiştiriyor ve hedef kitlelerindeki herkesin birer marka temsilcisi haline gelmesini sağlıyoruz” diyor.

PublicityPR ile ilgili daha fazla bilgi için 0 212 229 76 26 numaralı telefonu arayarak yüz yüze görüşme ayarlayabilir,www.publicity.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —