Tarih: 03.07.2015 14:49

Bu kulübe sahip çıkın!

Facebook Twitter Linked-in

 TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'de yaşayan herkesi basketbol takımına sahip çıkmaya çağırdı.

'Desteğimiz sürecek'

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan kulübün ana sponsoru TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, kurulduğun günden bu yana çok büyük başarılara imza atarak, 4 yılda BEKO 1. Basketbol Ligi'ne yükselen TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı'na verdikleri desteğin bundan sonrada devam edeceğini belirterek, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

 “Her birinizin bu şehre büyük katkısı var”

TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü'nün BEKO 1. Basketbol Ligi'ne yükselmesinin Büyükçekmece için tarihi bir olay olduğuna dikkat çeken ve başarıda katkısı bulunan sponsorlara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Burada gördüğüm bütün iş adamı, yatırımcı, sanayici dostlarım sayesinde Büyükçekmece gelişmiş kalkınma noktasından Türkiye’de örnek ilçelerden bir tanesi haline gelmiştir. Her birinizin bu şehre çok büyük katkısı var. Belediyenin faaliyetlerinden, Büyükçekmece’nin gelişmesine kadar her yerde sizler varsınız' ifadesini kullandı.

'Bu takıma sahip çıkmak zorundayız'

 TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın BEKO 1. Basketbol Ligi'nde de başarılı olabilmesi, Avrupa'da Türkiye'nin ve Büyükçekmece'nin adını duyurabilmesi için ekonomik anlamda da güçlü olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 'Basketbol takımımız artık Büyükçekmece'nin gururudur, onurudur. Bunun için hepimiz bu takıma sahip çıkmak zorundayız. İmkanlarımız doğrultusunda katkı sunmalıyız. 2015-2016 sezonu BEKO 1. Basketbol Ligi karşılaşmaları için kombine ve VIP kart satın alarak kulübümüze destek verelim.'

Akgün ve Ünal 'Onursal Üye'

Konuşmaların ardından TÜYAP Büyükçekmece Basketbol Kulübü Menajeri Serdar Çağlan tarafından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve  takımın ana sponsoru olan TÜYAP'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal'a 'Onursal Üye' kartları takdim edildi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'de, Bülent Ünal’a takıma verdikleri katkılardan ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —