Tarih: 01.01.0001 00:00 3

3 Kardeşe Aynı Anda Sünnet

Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve sünnet olmaya başlayan yaklaşık bin yüz çocuktan 3 kardeş, aynı anda sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını da birlikte attı.

3 Kardeşe Aynı Anda Sünnet
 Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen sünnet kampanyası, bu sene de devam ediyor. Yaklaşık bin yüz çocuğun sünnetleri  Esenler Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu  özel sağlık kuruluşları ve hastanelerde gerçekleştiriliyor.

3 KARDEŞ SÜNNET OLDU

Sünnetler; önceden belirlenen gün ve saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından gerçekleştiriliyor. Müracaatı alınan 3 kardeş; Serkan, Servet ve Zafer Yavuz aynı anda sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını da birlikte attılar.

Esenler Belediyesi, sünnet kampanyası kapsamında bugüne kadar toplamda  8.600 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet olan çocuklara kıyafetlerini Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu hediye etmişti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.