Tarih: 03.07.2015 18:49

Şişli’de Buluştular

Facebook Twitter Linked-in

 Ramazan ayında düzenlediği sokak iftarları ile binlerce kişiyi Şişli’de ağırlayan Şişli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şehit ailesi ve gaziler için bir iftar yemeği verdi. Cevahir Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ev sahipliği yaptı. Şişli CHP İlçe Başkanı Veli Çellik’in de hazır bulunduğu iftar programına katılım yoğun oldu.

 Hayri İnönü: Soframızın bereketi, bolluğu hiç eksilmesin

 Hayri İnönü, iftar yemeğine katılanlara hayırlı Ramazanlar dileyerek, “Vatanımız için hayatlarını feda etmiş şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum.  Ülkemiz için savaşmış, yaralanmış gazilerimize de huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.  Şişli Belediyesi olarak Ramazan dolayısıyla şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmekten, birlikte aynı sofrayı paylaşmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Sofralarımızın bereketi, bolluğu hiç eksilmesin” dedi.

 İftar yemeğinden son derec memnun kalan şehit aileleri ve gaziler, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye böyle bereketli bir ayda kendilerini hatırladığı için teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —