Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Mücadelemiz kim için ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, “ Mücadelemizi birkaç gazete beğensin diye yapmıyoruz” dedi.

Mücadelemiz kim için ?
 MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisine ve partisine yönelik eleştirelere yanıt vererek; 'Mücadelemizi birkaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz. Allah bilsin, millet görsün yeter. Gerisi teneke gürültüsüdür' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, mikroblog sitesi twitter'daki kişisel hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, açıklamasında bazı gazeteleri ve köşe yazarlarını eleştirerek; 'Bir kısım köşe yazarını ve ekran yorumcusunu hayretle izliyorum; sanki dünya çevrelerinde dönüyor, sanki Türkiye onlarsız bir hiç! Siyaset allameleri, siyasi bilirkişiler sabah yalanla yüzlerini yıkadıktan sonra akşama kadar harman yeri dişliyorlar. Ne çıkarsa bahtlarına! Bakıyorum da herkesin dilinde MHP var. Bu güzel bir gelişme. Demek ki 7 Haziran’da verilen milli emanet hakkıyla ve layıkıyla taşınıyor. Şahsım manşetlerden inmiyor. Bundan rahatsız değilim, sadece karikatürlerin üzerinde biraz daha çalışmak lazım; Sözcü dikkat etsin! Doğrularını dayatmayı matah bir şey sayanlar 46 yıllık bir siyaset çınarının tecrübesini şahsiyetsizlikleriyle karartacaklarını düşünüyorlar. Kimse kusura bakmasın; dünya tersinden bile dönse durduğumuz yerden, geldiğimiz kaynaktan, doğduğumuz kutlu sineden taviz vermeyiz.'

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.