Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Sıcaktan bunalanlara sağlıklı serinlik

Yaz hiç gelmeyecek derken aşırı sıcaklar kapıda…

Sıcaktan bunalanlara sağlıklı serinlik
 İster evde olalım ister ofiste sıcağın bunaltıcı etkisinden kurtulmak için konforlu ortamlar hayal ediyoruz. Fakir Hausgerate, yaz aylarında sağlıklı serinlik arayanlara özel pek çok vantilatör seçeneği sunuyor. Markanın ürün gamında yer alan vantilatörler, mekânlara hoş bir serinlik verirken estetik görünümleri ve fonksiyonellikleri ile öne çıkıyor. 

Kendi etrafında tam tur dönebilen tek vantilatör olma özelliğini taşıyan Rotating 360, ister ayaklı ister masaüstü ya da duvara monte edilerek kullanılabilen All Over 3 in 1, sadece 55 watt elektrik harcayarak çalışan VC 20 S, üstün salınım özelliği ile rakiplerinden farklılaşan ve rüzgarı odanın her köşesinde hissetmenizi sağlayan Prestige TVL 30 kule tipi vantilatör, büyük mekanlarda bile etkili serinlik sağlayan TVL 90 ve TVL 90 S…  

 

İşte yanından bir an olsun ayrılmak istemeyeceğiniz, yazın vazgeçilmezleri arasına girmeye aday Fakir vantilatörlerinin özellikleri…

 

360 derece serinlik: ROTATİNG 3600 

Kendi etrafında tam tur dönebilen tek vantilatör olan Rotating 3600, pervanesinin bu özelliği ile bulunduğu mekânın dört bir tarafını serinletme özelliği ile dikkat çekiyor. Üstün performansına rağmen oldukça ekonomik olan Rotating 3600, sadece 55 watt elektrik harcıyor. Ayrıca 7,5 saatlik zaman ayarına sahip. 

Boyu 155 cm’ye kadar yükselebilen Rotating 360°, oval salınım özelliği sayesinde hava sirkülasyonu sağlıyor. Yüzde 100 bakır motoru sayesinde uzun bir kullanım ömrü sunan Rotating 360°, 5’li pervanesi ve siyah gümüş kaplamalı dış yüzeyiyle şık bir görünüm sunuyor. 

Normal, doğal ve uyku olmak üzere 3 farklı rüzgâr ayarı bulunan Rotating 360° çok fonksiyonlu uzaktan kumandası sayesinde istenilen yerden yönetilebiliyor.

 

İster yerde, ister duvarda: ALLOVER 3 IN 1 

Fakir Hausgerate Allover 3in1 vantilatör ayaklı, masaüstü ya da duvara monte olarak kullanılabiliyor. 3 farklı hız seçeneğine ek olarak normal, doğal ve uyku olmak üzere 3 farklı rüzgâr modu bulunan AllOver 3in1; 16 inç’lik lüks kafes şerit, yuvarlak taban, 5’li pervane ve yüzde 100 bakır, dayanıklı bir motora sahip… 

Oval salınım özelliği sayesinde serinlik farklı yerlere kolayca dağılırken, çok fonksiyonlu uzaktan kumandası sayesinde istenilen yerden yönetilebiliyor. AllOver 3in1 vantilatörün yüksekliği 120 cm’ye kadar çıkıyor. Dilerseniz 7,5 saate kadar otomatik kapanma ayarı seçeneğini kullanabilirsiniz.

 

Aşırı sıcaklara karşı ekonomik serinlik: VC 20 S 

Ekonomik serinlik tercih edenlere seslenen Fakir VC 20 S vantilatör sadece 55 watt elektrik harcıyor. 3 farklı hız seçeneği bulunan ürün, 2 saatlik zamanlayıcısıyla otomatik kapanabiliyor. VC 20 S’in  yüksekliği teleskobik borusu sayesinde 120cm’den 135cm’ye kadar ayarlanabiliyor. 

 

Rüzgarı odanın her köşesine dağıtan kule tipi vantilatör: PRESTİGE TVL 30 

Prestige TVL 30 kule tipi vantilatör; 90°, 180° ve 360° salınım özelliği ile rakiplerinden ayrılıyor. Böylece serinletici havanın odanın her köşesine eşit dağılmasını sağlıyor. 

TVL 30, sadece 40 watt’lık düşük enerji sarfiyatıyla hem etkili hem de ekonomik bir yaz serinliği sunuyor. 8 kademeli hız ayarı ve 3 kademeli rüzgâr ayarı sayesinde istenilen serinliğe ulaşmak çok pratik. 12 saate kadar zaman ayarlaması yapılabilen Prestige TVL 30, 5 metrelik etki mesafesi bulunan çok fonksiyonlu uzaktan kumandası sayesinde istenilen yerden yönlendirilebiliyor. 

 

Büyük mekânlara özel çözümler: TVL 90 ve TVL 90 S 

Geniş açılı salınımı ve 3 metrelik uzun güç kablosu sayesinde TVL 90, büyük mekânlarda bile etkili serinlik yaratıyor. 8 saatlik zaman ayarı bulunan vantilatör, 90 watt gücündeki motoruyla 16 m/s’lik rüzgâr üretebiliyor. Ayarlanabilir rüzgâr eğimiyle beraber oda sıcaklığını gösteren ekranı bulunuyor. Yerinizden kalkmadan uzaktan kumandası ile döndürebilir, kapatabilir ya da zamanlama ayarı yapabilirsiniz. Daha gelişmiş versiyonu olan TVL 90 S modelinde oda sıcaklığını gösteren ekran yer alıyor.   

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.