Tarih: 07.07.2015 14:04

BEYGİAD İftar bütçesini bağışladı

Facebook Twitter Linked-in

Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği, Ramazan ayında iftar sofrasında üyeleri ile bir araya gelmek yerine, bunun için oluşturulan bütçesini, Beylikdüzü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na bağışlamayı tercih etti.

BEYGİAD Başkan Yardımcısı. Abdullah Gök ve BEYGİAD İdari İşler Sorumlusu Nazlı Marangoz İle Yardım Makbuzunu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ömer Faruk Koçyiğit’e teslim eden Beygiad Başkanı Hayrettin Peksoy; “Bizler belli aralıklarla zaten bir araya gelen ve bir sofrayı paylaşan şükürler olsun ki bu imkana sahip olabilmiş şanslı insanlarız.

Biz herzaman bir araya geliyoruz

Yardımlaşma, paylaşma ve muhtaç olanın halinden anlayıp onun derdine ortak olma ayı olan Ramazanda, bir çocuğun ayakkabısına, muhtacın bir haftalık iaşesine, ödeyemediği faturasına denk gelen bir ücreti, kişi başı iftar menüsü satın almak çok vicdani gelmedi. Bizler her zaman bir araya gelen dostlarla sırf iftar verdik diyebilmek yerine, bunu ilçemizdeki muhtaç komşularımıza ikram etmeyi uygun gördük ve bu hususta en güvenilir kurumların başında gelen ve güvenilir insanların yönettiği Sosyal Yardımlaşma Vakfımızı vesile kılmayı tercih ettik.


Kimseyi Eleştirmiyoruz

Elbetteki iftar programları yapan STK ve Firmalarımızıda eleştirmiyor, onların birlik beraberliği sağlayan bu faaliyetlerine de katılım sağlıyarak teşekkür ediyoruz.  Ancak bir kısım STK ve firmalarda bizler gibi yapmayı tercih ederse, defalarca aynı insanlarla tekerrür eden iftarlar sebebi ile israfları önlemiş oluruz, hem de ilçemizde daha fazla insanın bayram öncesinde yüzünü güldürmüş oluruz. Dileriz sosyal yardımlaşma bilincine bir kıvılcım olacak bu adımımız, ilçemizdeki Diğer STK ve firmaların katılımı ile büyük bir dayanışma ve kucaklaşma ateşine döner.

Teşekkür ederiz…

Bize bu projemizde desteklerini fazlaca hissettiren Meclis Üyemiz İşadamı Dostumuz Seyithan İZSİZ, Beygiad üyemiz CANET Yön. Kur. Üyesi Murat CAN, AY OTOGAZ Sahibi Okan KOCASARI’ya, Yönetim Kurulumuza, duyarlı üyelerimize ve bizleri yardıma muhtaç gerçek kişiler ile buluşturan Beylikdüzü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürümüz Ömer Faruk KOÇYİĞİT’e teşekkür ederiz.

Haber: Nezir KARAYÜN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —