Tarih: 01.01.0001 00:00

Gülnar'lı Çocuklara Yardım Eli

Bakırköy Belediyesi, Mersin İli Gülnar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında Gülnarlı 1.000 çocuğu sevindirdi.

Gülnar'lı Çocuklara Yardım Eli
 Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Nebahat Yıldırım başkanlığındaki  ekip Gülnar’a giderek kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımı Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik’e teslim ettiler.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: “ Yaklaşık 1 ay kadar önce Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut’un “Gülnar’daki fakir ve kimsesiz öğrencilere yönelik yardım kampanyası başlattıkları mektubu” elime ulaştı .  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz mektubunda, ’çocuklarımızın eğitim-öğretim sürecinde yaşantılarını bir nebze kolaylaştırmak;  ileride ülkeyi yönetecek çağdaş aklın ve bilimin ışığında, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven bireyler yetiştirmek için çocuklarımıza yapacağınız yardımlar önemli bir eksikliği giderecektir” diyordu. Konuyla ilgili  Müdürlüğümüze gerekli yardımın yapılması için hassasiyet gösterilmesini istedim. Ekiplerimiz çok kısa süre içinde gerekli yardım malzemelerini topladılar ve Gülnar’a giderek yardımları teslim ettiler. Tüm renklerimizle, Türkiye’nin neresinde olursak olalım diama Biz’iz, Bir’iz. Bakırköylü yurttaşlarımızın yardım konusundaki hassasiyetine güvenerek çok açık söylüyorum; daima çocuklarımıza ve gençlerimize katkı sunmaya devam edeceğiz. Ben gerekli yardım malzemeleri konusunda katkı sunan bütün hayırseverlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum.  ”

Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik ise kampanya için 150 kişi ve kuruma destek mektubu gönderildiği kıyafet ve kırtasiye malzemelerinin okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi çocuğa ulaştırıldığını ifade etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.