Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Akgün; Hakim ve Savcıları buluşturdu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftarda Büyükçekmece adliyesinde görev yapan hakim ve savcılarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akgün; Hakim ve Savcıları buluşturdu
 Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gülay tarafından düzenlenen iftar daveti, Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta yoğun bir katılımla gerçekleşti.

“Sizlerle Birlikte Olmaktan Mutluluk Duydum”
Başsavcı Gülay’ın iftar davetine Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve 5 yıl Büyükçekmece’de görev yaptıktan sonra tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal da katıldı. Başsavcı Gülay’ın iftar daveti için teşekkür eden Başkan Akgün, “Bu akşam burada adaleti tesis eden siz değerli hakim ve savcılarımızla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum” ifadesini kullandı.

Küçükuysal’a Teşekkür Plaketi
Başkan Akgün, tayini çıkan Jandarma Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal’a da, Büyükçekmece için yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederek bir plaket takdim etti.  Akgün, “Yaklaşık beş yıldan beri Büyükçekmece için önemli çalışmalara imza atan, kişiliğiyle olsun, duruşuyla olsun her zaman örnek olmayı başaran arkadaşım Özer Küçükuysal komutanıma yeri görev yerinde de başarılar diliyorum. Yolu açık olsun” şeklinde konuştu. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.