Tarih: 01.01.0001 00:00 3

Kolay kilo verin!

‘Vücuttaki yağların yakılmasını, metabolizmanın hızlanmasını, ödemlerin atılmasını sağlayan bu harika tarifle kolayca kilo vermeye ne dersiniz.

Kolay kilo verin!
 Zayıflamak ve diyet üzerine her gün yepyeni bilgiler çıkıyor ve kafanız karışıyor, nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Haklısınız, biz de kilo vermek isterken aynı kararsızlığı yaşadık ama bu tarif, hayalimizdeki vücuda erişmek için bize çok yardımcı oldu. Eğer gerçekten kilo vermek için ne yapacağınızı, nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız; özel tarifimizi uygulayın.

Önce tarifimizi sunalım, sonrasında içinde kullanılan malzemelerin zayıflamaya ve sağlığa faydalarını açıklayalım. Tam önerilerimize uygun şekilde beslendiğinizde kolayca ve kalıcı kilo verdiğinizi, tatlı ve açlık krizleri yaşamadığınızı göreceksiniz.

Kilo vermeyi kolaylaştıran bu tarifimiz, emziren anneler için de uygundur. Dereotu, anne sütünü artırıp emziren annelerin zayıflamasını kolaylaştıran bitkiler biridir.

Malzemeler,

·         1 şişe maden suyu (200 ml)

·         5 yemek kaşığı yoğurt (ev yapımı veya hazır olabilir)

·         1 adet orta boy salatalık

·         1 diş orta boy sarımsak (taze veya kuru olabilir)

·         1 tatlı kaşığı nane (kuru veya taze olabilir)

·         1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber (acı veya tatlı olabilir)

·         1 tatlı kaşığı ince doğranmış dereotu

Hazırlanışı,

Sarımsak ve salatalığı incecik rendeleyin. Derin bir kasede tüm malzemeleri iyice karıştırın. Eğer, yaz mevsimindeyseniz içine birkaç küp buz ekleyin ki serinletici nefis bir içeceğe dönüşsün.

Kullanımı ve püf noktaları,

Maden suyuyla cacık tarifimizi günde iki defa içeceksiniz: ikindi vakti ve uyumadan birkaç saat önce… Fayda görebilmek için en az 1 hafta boyunca her gün, günde iki defa maden suyuyla cacık içmelisiniz.

 Kilo vermenizi kolaylaştırmak için özellikle yaz mevsiminde günde 15 bardak su içmelisiniz. Su, zayıflamak için en gerekli besinlerden biridir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.