Tarih: 01.01.0001 00:00 3

En tatlı bayram

En tatlı bayram Saray Muhallebicisi’nde sizi ve sevdiklerinizi bekliyor!..

En tatlı bayram
 Türkiye’nin ilk muhallebici zinciri olan Saray Muhallebicisi 1935 yılından bu yana geleneksel, doğal, taze ve kaliteli ürün ilkesiyle hizmet veriyor. 80 yıldır alışkanlık yaratan lezzetlerin değişmez adresi Saray Muhallebicisi,büyük bir el emeği ve ustalıkla hazırladığı zengin ürün çeşitleri ile bayram sofralarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Bayram Tatlılarınız Özel Kutusunda

Bayramların olmazsa olmazı fıstıklı ve cevizli baklava başta olmak üzere, şöbiyetten Saray spesiyal veburma kadayıfa kadar geleneksel yöntemlerle elde açılarak hazırlanan tatlıları ileSaray Muhallebicisi, bayram sevincini sofralarınızda lezzet şölenine dönüştürüyor.

Hamurlu tatlılarınızı, özel olarak tasarlanan şık ve dekoratif metal kutularda bir veya birden fazla çeşit ile hazırlatabilir, bayram sofralarınızda lezzetin yanı sıra görsel sunumunuzla da fark yaratabilirsiniz.

Dondurma Ve Sütlü Tatlılardoğal Manda Sütünden

Tavukgöğsü, kazandibi, su muhallebisi, Saray muhallebisi, sakızlı/vişneli muhallebi, fırın sütlaç, keşkül gibi doğal manda sütünden üretilen tatlıları;aşure, krem karamel, tiramisu, profiterol,trileçe,cheesecake ve pasta çeşitleri ile Saray Muhallebicisi; bu bayram da mutluluğunuza lezzet katıyor.

Sade, çikolatalı, çilekli, fıstıklı, karamelli, limonlu, vişneli, kayısılı, portakallı, muzlu, kivili olarak üretilen ve Saray’ın sütlü/hamurlu tatlılarının vazgeçilmezi olan dondurma; sadece tatlılarla değil tek başına da bayram sofralarınızın en önemli misafirlerinden olacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.