Tarih: 13.07.2015 12:21

Gençlik kolları başkanı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Özcan, saat 13.30 sıralarında başlayan ziyarete; 1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgay Balcı ve Yönetim Kurulu üyelerini makam odasında ağırladı.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Turgay Balcı, kulüp olarak gerçekleştirdikleri seçim ve yeni yönetim kurulunun belirlenmesi nedeniyle Keşan Belediyesi’ne ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Başkanımız Mehmet Özcan’ın her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu biliyoruz. Kendisine kulübümüze ve spora verdiği destek nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra Başkan Özcan söz aldı.

Kulüp ve spor için önemli olanın altyapıya önem verilmesi olduğuna dikkat çeken Mehmet Özcan, “Eğer kulüplerimizde hedef altyapı olursa kulüplerimizin de yüzü güler. Dışarıdan yüksek meblağlarla gelen oyuncularla kulüplerin işleyişinin artık yürümeyeceğinin anlaşılması gerekli. Bölgemizde 100 bine yaklaşan bir nüfus var. Bu nüfustan 15-20 kişilik bir oyuncu kadro çıkarmak zor olmasa gerek. Altyapıdan her yıl 50-60 kişiye, uğraşılan spor dalı ile ilgili eğitim verilse bunun ileride çok ciddi artıları olur. Kulüplerimizin amacı daha az maliyetle daha yaygın spor yaptırmak olmalı. Göreve gelen idarecilerimize başarılar diliyoruz ve her zaman olduğu gibi bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz. Keşan Belediyesi’nin ciddi bir tesis altyapısı var. Bunları spor kulüplerimize ücretsiz şekilde tahsis ediyoruz. Daha önceleri kulüplerimiz antrenman ve maçlar için salon ve stadı kullanırken karşılarına ücretler çıkıyordu, Keşan Belediyesi olarak bunu kaldırdık. Bu imkan bile Keşan Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği önemi gösteriyor. Size çıktığınız yolda başarılar diliyor ve yaptığımız desteklerin amacına ulaşmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —