Tarih: 13.07.2015 13:13

Garantili göbek eritme…

Facebook Twitter Linked-in

Yaza kadar zayıflamak, göbek eritmek isteyenler için yağ yakıcı süper yiyecekleri açıklıyoruz! Bu besinleri sık sık tüketir, günde iki litreden fazla su içerseniz göbeğinizde bir ayda içerisinde gözle görülür değişim olacaktır. Bonus: haberimizin sonunda, GARANTİLİ GÖBEK ERİTME KÜRÜ tarifimiz var, mutlaka okuyun!

 

Yumurta yağları yakar

Göbek ve basendeki kötü yağları yakmak için yumurta süper bir yiyecektir. Hem tok tutar hem kasları besler hem de yağ yakar. Kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz.

 

Kimyon göbek eritir

Baharatların sihirli güçleri vardır ve göbek eritmeye yardım eder; kimyon da onlardan biridir! Bir kase yoğurdun içinde bir tatlı kaşığı kimyon ekleyip her gün yerseniz, göbeğiniz bir ayda ciddi oranda erir.

 

Greyfurt yağları yakar

Greyfurt, yağ yakıcı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış bir meyvedir. Her gün yarım greyfurt yemek ayda 4 kiloya kadar kolayca vermenizi sağlar. Tarifimizdeki gibi greyfurt kürü yaparsanız, göbek ve basendeki yağları yakabilirsiniz.

 

Dereotu yağ yakıcıdır

Dereotu, hem vücuttan ödem ve toksinleri atar hem de göbekteki kötü yağları yakar. Yemeklerinize, salatalarınıza, yoğurdunuza dereotu ekleyerek göbek eritmek mümkündür. Dereotu ayrıca tokluk hissi verir.

 

Yoğurt göbek eriticidir

Göbek eritmek için en süper yiyeceklerden biri yoğurttur. İçerisindeki faydalı bakterilerle hem bağırsak temizliği yapar hem de vücudun yağ yakma metabolizmasını uyarır.

 

Maydanoz ödemleri söktürür

Maydanoz, metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —