Tarih: 01.01.0001 00:00 7

Şimal İftarda Buluştu

Şimal Asansör geleneksel iftar yemeğinde müşteri ve dostlarını ağırladı.

Şimal İftarda Buluştu

Şimal Asansör yönetim kurulu üyesi Serkan Kocabaş yaptığı konuşmasında; “Ramazan sevgi ve paylaşma ayıdır. Kâinatın sevgilisi Rasûlullah (sav) bir hadisi şeriflerinde: “Canım kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki; İman etmeden Cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmeden de iman etmiş olmazsınız, Size; yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir işi göstereyim mi? Selamı aranızda yaygınlaştırınız ” diye buyurmaktadır.

 

Öyleyse bizler de farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak sevgi toplumunu inşa edelim ve Ramazanın ruhunu gelecek nesillere taşıyalım. Sayın Konuklar, Mianmar, Doğu Türkistan, Arakan, Filistin ve Burmada din kardeşlerimize uygulanan tehcir ve soykırımı şiddetle kınıyoruz. Suriye’deki zulüm ve katliamların bir an önce sona ermesini ve bölgemizde barış ve huzurun hakim olmasını diliyoruz.

 

Huzur, barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle, tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız” dedi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.