Tarih: 15.07.2015 09:49

800 Minik Daha Mezun Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece'nin farklı mahallerinde faaliyet gösteren Büyükçekmece Belediyesi halk Eğitim Merkez'lerinde İngilizce, Almanca, bilgisayar,  kağıt katlama, ahşap boyama, saç örme kursu branşlarında eğitim alan öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu doyasıya çıkarttı. 

300 Öğrenciden Oluşan Koro Mest Etti
Halk Akademisi eğitmenleri önderliğinde 300 minik öğrencilerin hazırladığı Hacivat ve Karagöz, ortaoyunu ve İngilizce şarkıları seslendiren koro, salonu dolduran yüzlerce veliye coşkulu ve renkli saatle yaşattı. Minik mezunların heyecan ve mutluluğunu paylaşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gelecekte güçlü bir ülke olmak ve çocukların bu ülkeyi daha iyi yönetebilmeleri için gençlere eğitim anlamında sahip çıkmamız gerektiğinin altını çizdi.

'Doğan Boşluğu Dolduracağız'
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dershanelerin kapatılması kararıyla doğan boşluğun belediyelerin bu tür eğitimleriyle doldurulabileceğinin belirterek; “Bu seneden itibaren hükümetin almış olduğu kararla dershanelerin tamamı kapatıldı. Çocuklarınızın üniversite ve diğer sınavlarda başarılı olmasını istiyorsanız katkı sağlamalısınız. Bu seneden itibaren çocuklarımızın eğitimlerine takviye olması amacıyla biz de bu eğitimlerimizin seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri adına bundan sonrada bu tür kurslarımızı Halk Akademisi çatısı altında sürdüreceğiz” ifadesini kullandı. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —