Tarih: 01.01.0001 00:00 2

Özgürlük Ve Demokrasi

“Özgürlük Ve Demokrasi Mücadelesinden Emekli Olunmaz…”

Özgürlük Ve Demokrasi
 Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA; “CHP olarak emeklilerimizin sorunlarını bilen ve buna göre çözüm önerilerini Mecliste dile getiren sizlerin her daim yanınızda olan sorumluluk alan bir partiyiz ve bu anlayışımıza devam edeceğiz, sizlerle işbirliğimizi geliştireceğiz.”

 

12Temmuz 2015 Pazar günü Ankara’da düzenlenen DİSK Tüm Emekliler Sendikası (Emekli Sen)20. Kuruluş Yıldönümü etkinliğinekatılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya yaptığı konuşmasında, bu ülkede taşın üstüne taş konmuşsa bunda emeklilerimizin alın teri, göz nuru olduğunu belirtti.

Konuşmasına “Özgürlük ve demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz diyen” DİSK Tüm Emekliler Sendikası emektarlarını saygıyla selamlayarak başlayan Yakup Akkaya; “20 yıl önce başladığınız ve onca engellemelere, yok sayılmak istenmenize rağmen hem ulusal düzeyde hemde uluslararası platformlarda vermiş olduğunuz mücadeleye saygı duyuyorum.” diyerek sözlerine devam etti.

 

Emeklilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu, ancak hak ettikleri hayatı bir türlü yaşayamadıklarını ifade eden Akkaya ; ” Sizler emekli olduktan sonra sizleri yok sayan anlayışla CHP olarak bizde sizin gibi mücadele ediyoruz. 11milyon emeklimizin büyük çoğunluğu açlık sınırının altında bir ücret alıyor ve bu yüzden çalışmak zorunda kalıyor. Çocuklarının maddi desteğine ihtiyacı olan emeklilerimiz var ve budurum ülkemize yakışmıyor. 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 40 gün geçti, Ramazan Bayramına da 6 gün var. Biz isterdikki emeklilerimiz bayramdan önce ikramiyelerini alsın. Ancak sizinde gördüğünüz gibi bu imkânsız bir hal aldı. “dedi.

 

“CHP olarak emeklilerimizin sorunlarını bilen ve buna göre çözüm önerilerini Mecliste dile getiren, sizlerin herdaim yanınızda olan, sorumluluk alan bir partiyiz ve bu anlayışımıza devam edeceğiz, sizlerle işbirliğimizi geliştireceğiz. Sizin emeğinize ve geleceğinize sahip çıkacağız.” diyen Akkaya konuşmasının sonunda bu etkinlikte emeği geçen ve bu etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.