Tarih: 15.07.2015 19:54

Sofralarınızı Şenlendirin

Facebook Twitter Linked-in

 Tüm sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, kalabalık sofralarda yemek yediğimiz bayramlar Weber Stephen ile lezzet şölenine dönüşüyor. Weber, şık ve leziz sofraları ile sevdiklerini ve misafirlerini mutlu etmek isteyen herkesin en büyük yardımcısı oluyor. Size de sevdiklerinizle birlikte sofraların keyfini çıkarmak kalıyor.

 

Weber’in bayram sofralarınızı gerçek bir lezzet şölenine dönüştürecek olan lezzet ve enerji kaynağı tarifleri şöyle;

 Uzmanından Yoğurt ve Salatalık Dip Soslu Kuzu Pirzola Tarifi

Malzemeler (4 Kişilik)

12 adet kuzu pirzolası

2 diş dövülmüş sarımsak

2 yemek kaşığı zeytinyağı

2 yemek kaşığı kıyılmış taze biberiye

Biraz tuz

Biraz taze çekilmiş karabiber

150 gr. süzme yoğurt

1 adet doğranmış salatalık

2 yemek kaşığı doğranmış taze nane

Hazırlanışı
Sarımsağı zeytinyağı ve biberiye ile karıştırın, sonra tuz ve karabiber ekleyin. Pirzolanın fazla yağını alın ve pirzolaları baharat karışımına batırın. Pirzolaların her iki tarafını da orta ateşte ızgarada pişirin. Izgaradan alın ve 5-10 dakika boyunca alüminyum folyonun içinde tutun. Salatalık, yoğurt ve naneyi bir kâsede karıştırarak dip sos yapın ve kuzu pirzolanın yanında servis edin.

Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 239 TL ile 12.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 10 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —